De hartvorm staat symbool voor de liefde. Liefde voor je beste vriendin, je partner, je ouders, broer/zus of een andere dierbare. Ook bij verdrietige gelegenheden laat je middels een hartje weten dat je aan iemand denkt.

Kortom: hartenstickers zijn altijd handig om in huis te hebben. Plak bijvoorbeeld een droogbloemetje vast met een grote hartensticker en je envelop of cadeau is direct omgetoverd tot een ware eye-catcher!

Sorteer op
 • Sticker Harten pasteltint - 10 stuks
  Sticker Harten pasteltint - 10 stuks

  Deze grote hartjes stickers in zachte pasteltinten zijn uitermate geschikt voor het voorjaar. Je kunt ze goed combineren met bijpassende vaantjes en andere stickers. Stickers zijn ideaal als decoratie, maar absoluut ook voor het…

  € 1,50
 • Stickers rond Hart - assorti - 10 stuks
  Stickers rond Hart - assorti - 10 stuks

  Vier de liefde! Deze hartenstickers in vrolijke kleuren zijn uitermate geschikt voor het voorjaar, maar komen de rest van het jaar ook goed van pas.

  € 1,50
 • Sticker Hearts holografisch/iriserend - 10 stuks
  Sticker Hearts holografisch/iriserend - 10 stuks

  Deze grote iriserende hartenstickers zijn helemaal van NU! Holografisch, wat een bijzonder effect geeft en direct in het oog springt.

  € 1,50
 • Sticker Harten zwart/black - 10 stuks
  Sticker Harten zwart/black - 10 stuks

  Deze harten cadeaustickers zijn perfect als finishing touch voor een super stoer cadeau. De mat zwarte uitvoering kun je combineren met sierlint en mini-kaarten. Deze sticker is ideaal voor het sluiten van een cadeauzakje of…

  € 1,50
 • Stickers Juf Meester Schooljaar - bright - 3 stuks
  Stickers Juf Meester Schooljaar - bright - 3 stuks

  Ode aan de juffen en meesters! Bedankt de leerkracht voor het afgelopen schooljaar of laat gewoon even weten hoe blij je met hem/haar bent. Ze verdienen het.

  € 0,60
 • Stickers De liefste JUF - zwart/wit hartjes - 5 stuks
  Stickers De liefste JUF - zwart/wit hartjes - 5 stuks

  Vier de Juf! Deze zwart-witte stickers zijn uitermate geschikt voor afscheidscadeautjes op school of om de juffrouw zomaar in het zonnetje te zetten.

  € 0,90
 • Stickers Just a little something - zwart - 4 st
  Stickers Just a little something - zwart - 4 st

  Deze zwarte cadeausticker met kartelrandjes is perfect voor het feestelijk versieren van je cadeau. Deze sticker bevat de witte tekst ‘Just a little something’ in een Caps Lock lettertype.

  € 0,60
 • Stickers Multi - Hartjes Gold/Earth colour - 9 stuks
  Stickers Multi - Hartjes Gold/Earth colour - 9 stuks

  Deze harten stickers met goudfolie zijn multifuntioneel en altijd handig om in huis te hebben. Het past bij ieder dessin en elke gelegenheid. Combineer deze gouden hart stickers met een ribbelrandje eens met sierlint en…

  € 1,75
 • Stickers Multi - Heart Gold Dark - 9 stuks
  Stickers Multi - Heart Gold Dark - 9 stuks

  Deze harten stickers met goudfolie zijn multifuntioneel en altijd handig om in huis te hebben. Het past bij ieder dessin en elke gelegenheid. Combineer deze gouden hart stickers met een ribbelrandje eens met sierlint en…

  € 1,75
Sorteer op
© 2021 - 2022 Inpakparade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel