Mijn naam is Michelle. Ik ben 31 jaar, gelukkig getrouwd en mama van een stoer peutermeisje. Sinds het afronden van mijn Modemanagement studie in 2012 kriebelde het al om een creatief bedrijf op te richten. Je herkent het vast: je koppie zit boordevol prachtige ideeën en je ziet dat anderen hun stoutste dromen verwezenlijken, maar zelf kies je vaak de veiligste weg. Waarom ik in 2021 dan toch besloten heb mijn creatieve droom na te jagen? Het antwoord is verrassend simpel en net als leren fietsen: 

Ik ben op mijn gelukkigst wanneer ik 's avonds aan tafel mijn cadeaumaterialen & linten tevoorschijn tover om een cadeautje voor iemand in te pakken. De beste voorpret is wat mij betreft inpak-voorpret! De waarde van een cadeau vind ik niet zo belangrijk, maar wel de moeite die iemand voor je doet. Geldt dat ook voor jou? 


Inpakparade is een online winkel waar j
e terecht kunt voor het inslaan van een voorraad vrolijke & trendy inpakmaterialen, om je cadeau een UPGRADE te geven. Ben je per ongeluk een verjaardag of andere gelegenheid vergeten? Geen nood, want met een thuisvoorraadje inpakmaterialen ben je vanaf nu altijd voorbereid. 

Je kunt in deze shop slagen voor compleet samengestelde voordeelsets in een actueel thema. Gebruik je liever je eigen fantasie? Dan ben je bij ons aan het goede adres voor inpakpapier, cadeauzakken, stickers, linten, clips en ander vrolijk spul van stevig materiaal en goede kwaliteit.

Alle bestellingen worden met de grootste zorg ingepakt en zo snel mogelijk verzonden. Indien gewenst kun je op afspraak langs komen om de bestelling op te halen.


Naast particulieren richt ik mij ook op winkeliers en organisaties om hun producten van een dosis vrolijkheid te voorzien. De focus bij hen ligt op het genereren van omzet, maar hierbij wordt de kracht van een trendy ingepakt cadeau vaak onderschat. 
Klanten blijven verrassen met unieke & toffe producten, dat is waar ik elke dag voor ga. Jullie ontvanger van het cadeau een wauw gevoel geven!

Voor inspiratie kun je mij volgen op Instagram: daar laat ik de leukste combinaties zien. Heb je zelf goede ideeën, vragen en/of suggesties? Laat het mij gerust weten. 

Veel plezier tijdens het online winkelen bij Inpakparade!

© 2021 - 2022 Inpakparade | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel